Seuraavaksi esiteltävä yhteistyökumppanini on Woodcastle Oy. On harvinaista, että jokaisen yhteistyökumppanini takaa löytyy jokin erityinen tarina. Ihan kylmää yhteistyökumppanuutta en ole vielä onnistunut solmimaan. Tässä ehkä toinen hienoimmista tarinoista siitä kuinka hienoja ihmisiä on vielä olemassa! Nimittäin kuinka moneen ollaan otettu yhteyttä ja kerrottu että haluaa tehdä yhteistyötä kanssasi?! Minulle tämä on ainutlaatuinen kerta, melkein olen varma että myös ainut tällainen! Jo vuosia sitten Woodcastlen yrittäjä Sami Kajolinna otti minuun yhteyttä törmättyään tarinaani. Tavattiin hyvin pian yhteydenotosta ja saatiin heti yhteistyösopimusta aikaiseksi. Tämänkin yrityksen kanssa on vierähtänyt jo useampi vuosi ja toivonkin että näin hienoa yhteistyökumppanuutta jatkuu vielä pitkään!

 

 

 

Woodcastle on puunkaadon, raivauksen ja energiapuun käsittelyn ammattilainen Uudenmaan alueella. Woodcastle jalostaa ja varastoi haketta ja muuta energiapuuta tehokkaasti terminaalissaan ja huolehtii asianmukaisen polttoaineen oikea-aikaisista toimituksista energialaitoksille. Heidän asiakkaansa koostuvat pääasiassa rakennusliikkeistä, metsäyhtiöistä ja voimalaitoksista.

 

Yhteistyössä on voimaa

 

Kuten olen todennut, on hienoa, että me urheilijat saamme taloudellista tukea. Rehellisesti sanottuna, se on äärimmäisen tärkeä asia! Mikä tästä tekee mielenkiintoista on se kun pääsee tutustumaan uusiin toimialoihin ja upeisiin kotimaan yrityksiin. On hienoa päästä tekemään yhteistyötä itselle vieraampien alojen kanssa. Näin opin itsekin koko ajan lisää! Sponsorointiyhteistyön lisäksi olen päässyt jakamaan liikunnan iloa ja osaamistani yrityksen yhteyshenkilön kanssa. On niin hienoa nähdä liikunnan vaikutukset toisissa ja kuinka liikunta helpottaa muiden arkea ja virkistää mieltä! Tässäkin yrittäjä on saanut todeta, että terve ja hyvinvoiva keho on tuotteliaampi töissä! Syvä kumarrus ja kiitos Woodcastle luottamuksesta ja yhteistyöstä!

 

 

Minulla olisi haaveena päästä jatkossa liikuttamaan yhteistyökumppaneitani enemmänkin. Tämä yhteistyö minun ja Woodcastlen välillä on osoittanut sen, että tätä liikunnan ja urheilun ilosanomaa on tärkeä jakaa työpaikoilla ja yrityksissä. Näin myös saamme yhteistyöstä tuottavampaa molempiin suuntiin. Minä pystyn toteuttamaan unelmaani, pystyn valmentautumaan, pääsen leireille ja kisoihin ja yhteistyökumppanini pysyvät hyvässä kunnossa ja energisenä työelämässä!