Tästä kaudesta toivoin ehjää treenikautta. Se ei täysin toteutunut kun diagnoosi ylikunnosta tuli ennen joulua. Mutta usko tai älä, se oli se juttu joka muutti kaiken! Tämä kausi on ollut loistava. Kaikin puolin treenit ja kaikki tekeminen on mennyt eteenpäin ison harppauksen. Vasta harjoituskausi oli alussa ja tuntui että aikaa on vaikka kuinka. Mutta taas on todettava: Se on menoa nyt!

 

Menipä kisat miten vaan, olemme voittajia tämän kauden osalta!

 

Koskaan urheilija ei ole valmis ja kisat tulevat aina liian aikaisin. Sen olen jo oppinut ettei sellaista aikaa tule että pystyy 110%:sesti sanomaan että nyt olen valmis! Tämän kun hyväksyy, iso kivi tippuu hartioilta. Sen tiedän, että kun astun Malagan koneeseen, etten enempää olisi voinut tehdä. Jokainen kisa kisataan sen hetken kunnolla ja näin sen kuuluukin mennä! Minulta kysyttiin viikko sitten, että joko alkaa kisajännitys nousta, vastasin että enneminkin paniikki. Tälle täydellisyyteen pyrkivälle luonteelle ei nämä kisavalmistelut ole helpoimmat. Valmentaja kuulee usein kuinka en ole valmis, ei ole järkeä lähteä Malagaan asti toteamaan etten ole kylliksi hyvä jne.. Kylliksi hyvä mihin? Tähän tilanteeseen nähden kuitenkin on oltava tyytyväinen. Viime kesänä tilanne oli suorastaan katastrofaalinen kun valmistelimme kisoja ympäri vuorokauden, treenit ja lepo jäi todella vähäiselle. Nyt tasapaino työn, treenien ja levon välillä on jopa optimaalista.

 

Vaikeuksien kautta voittoon

 

Pitää kuitenkin muistaa minkä harppauksen tämä kausi on antanut jo tähän mennessä. Se harppaus näkyy kaikessa tekemisessä. Lajitekeminen alkaa oikeasti näyttääkin siltä miltä pitää, juoksu kulkee välillä niinkin hyvin etten hypyissä pysy omien jalkojeni perässä. Voimatasot ovat nousseet ja kropan ongelmia ratkottu isosti. Vielä kuitenkin viime metreillä tuli uutinen heikosta selästä, joka onkin kiukunnut lajitreenien lisäännyttyä. Tämän on haastanut toki treenaamista, mutta olemme aika hyvin  päässeet yhteistyöhön selän kanssa ja saatu kohtuudella tehtyä hyppyjä ja työntöjä. Aiemmassa postauksessa kerroinkin, että tämä löytö joka tehtiin onkin se hyppypotentiaalin syöppö. En malta odottaa että päästään kuntouttamaan selkää ja näkemään tulokset varsinkin noissa hyppylajeissa, jotka kuitenkin ovat minulle ne jutut joista myös odotan itseltäni eniten tulevaisuudessa.

 

 

Se on menoa nyt

 

Ylihuomenna  tähän aikaan syke on jännityksestä korkealla ja on aika näyttää mihin pystyn. Iso hetki itselle, kun odottaa niin paljon. Kaikki tehtävä on tehty, nyt ei voi kuin huokaista ja luottaa itseensä! Olen hienossa asemassa kun matkustan tukijoukkojeni kanssa enkä ole yksin <3

Se on menoa nyt! Wish me luck!