”Tärkeintä että olet siinä..” on kauneinta mitä olen kuullut täysin vieraalta ihmiseltä pitkään aikaan. Aika pysäyttävä apteekkikäynti oli tällä viikolla. Istuin tuttuun tapaan apteekkiin, jonne olin tilannut lääkkeet, joita joudun syömään sydänsiirron vuoksi. Luettelen kaikki lääkkeet mitä tarvitsen ja alan selata puhelinta, koska tiedän, että kestää tovin ennen kuin kaikki on naputeltu tietokoneelle, lääkkeet kerätty ja tarroitettu. Poikkeuksellisesti havahduin kuitenkin siihen, kun proviisori kysyi varovasti, saako kysyä mitä tapahtui? Pistin puhelimeni pois ja aloin kertoa tarinaani. Jossain vaiheessa huomasin, että puoli apteekkia oli pysähtynyt kuuntelemaan minua. Ilmeisesti tarina ei ollut se tavallisin.

 

 

En ehkä näyttänyt sydänsiirron saaneelta. Maajoukkuetakki päällä, hiukset nutturalla, suoraan treeneistä tulossa, kerron kuinka olin päätynyt siihen apteekkiin hakemaan lääkkeitäni. Huomaan ettei kuuntelija halua käsittää miten ihmeessä näin on voinut käydä. Oli jotenkin mahtava hymyillen sanoa, että kaikesta huolimatta elämäni on näiden kahdeksan vuoden aikaan mahtunut todella paljon hemmetin hienoja juttuja, joista tiedän, että ilman siirtoa ne olisi jäänyt kokematta. Kuulema silmäni alkaa sädehtiä kun pääsen kohtaan urheilu, treenaaminen ja kisat. Tämä kuulema vähän helpotti kysyjän harmia tapahtuneesta.

Ehkä sain taas tarinallani muutaman ihmisen miettimään elämää ja sen haavoittuvuutta. Halauksen haluaisin antaa tälle ihanalle proviisorille. Ihanaa että ihmiset välittävät. Muutama ihminen on sanonut minulle, että minun pitäisi kertoa enemmän tarinaani. En ole ollut ihan vakuuttunut siitä, että jotain kiinnostaisi tai minulla olisi jotain annettavaa tarinani kautta. Kuitenkin mitä enemmän päädyn tilanteisiin, jossa pääsen kertomaan tarinaani, huomaan kuinka sytyn siitä. Pystyn jakamaan fiiliksiä, motivoimaan, tsemppaamaan jne. Ja ne reaktiot ihmisiltä, ehkä minulla olisi enemmänkin annettavaa tarinani kautta.

 

 

Tarinoista puheenollen, tämä syksy toi mielenkiintoisia yhtestyökuvioita eteen. Liityin mahtavaan Sportspotin urheilupersoonien joukkoon. Sportspot on urheilupalveluiden markkinapaikka, jonka avulla löydät helposti ja nopeasti Suomen mielenkiintoisimmat urheilupersoonat eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Sportspot räätälöi myös valmiita tapahtumakokonaisuuksia, joissa hyödyntävät meitä urheilun huippuosaajia. On kunnia saada liittyä tähän joukkoon!

Nyt voit siis tilata minut motivaatiopuhujaksi, kertomaan tarinaani tai vetämään erilaiset treenit.  Annetaan tarinoiden elää ja toivon, että pääsen jakamaan tarinani kautta positiivisuutta, energiaa ja motivaatiota ihmisille!

Sportspotin profiliini pääset tästä