Vuoden 2018 EM- kisat olivat Italiassa Cagliarissa. Reissuun lähdimme valmentajani kanssa noin viikkoa ennen kisapäiviä, jotta mahdollistetaan hyvä kilpailuvalmistautuminen. Lämpöön totuttelu ei ollut nyt tärkein asia, koska suomen helteinen kesä oli sen hoitanut jo kotona. Tässä postauksessa meidän EM- kisamatka kuvina.

 

Matti myöhäinen muisti viikkoa ennen kisareissua, että ainiin passi on vanhentunut. Pikapassia kiireellä hakemaan

Cagliari sijaitsee Sardinian saarella

Kohteessa meitä odotti erittäin kaunis ja lämmin kaupunki

 

 

Mikäs sen parempi tapa tutustua kaupunkiin kuin pyöräily. Vuokrasimme pyörät, jotta pääsemme yleisurheilukentälle tekemään valmistavat treenit ja tottakai paikalliset nähtävyydet sekä uimarannat oli nähtävä. Paikalliset olivat sitä mieltä että heiltä löytyy pyöräbaanat. Muutaman päivän niitä etsiessä, totesimme että ei niitä vain ole olemassakaan. Loppujen lopuksi fillaroimme muina paikallisina autojen seassa. Pieniä vastoinkäymisiä pyörien kanssa sattui kun eräs päivä rannalta pois lähtiessämme huomasimme että toisesta pyörästä oli varastettu satula. Kun valmentajani oli ajanut 8 kilometriä ilman satulaa, päätimme että jatkossa kaikki irtoavat osat pyöristä kulkevat mukanamme.

 

Kuulasta EM-kulta

Pituushypystä EM hopea

ETDSC2018

 

Kisa-aamuna heräsimme aikaisin ja pyöräilimme kentälle. Kisoissa osallistujia oli hiukan vähemmän mitä muissa aiemmissa kisoissa, mutta onneksi kuulassa ja pituudessa saatiin kisa aikaiseksi. Kaiken kaikkiaan EM-kisareissu oli mahtava. Paljon kokemuksia, tarinoita ja uusia ihmisiä! Jokaisesta kisasta opitaan jotain, aina saa uusia kokemuksia jotka on hyvä säilöä muistoihin tulevaisuuden varalle. Tässä välissä on hyvä muistaa yhteistyökumppaneita. Ilman heitä, ei leiri- ja kisareissut olisi mahdollisia! Kiitos ja kumarrus kaikille tasapuolisesti

 

Woodcastle Oy

Transval Group

Puhdas+

Foodin

 

Viimeisiä kisavalmisteluja tekemässä

 

 

 

Oi näitä kauniita katuja, Italia kohteli meitä hyvin!

 

 

 

 

 

 

Dream team!